Agen Broadband Diperlukan Segera!

Agen Broadband Full Time/ Part Time (Unifi, Maxis, TIME, Allo, Astro Broadband) diperlukan! Komisyen sehingga 270% setiap jualan.

Satu satunya sistem lengkap untuk agen menjana income sampingan. Internet sekarang adalah keperluan mustahak. Jangan lepaskan peluang ini utk join Tagter. Platform telco yang boleh menjana pendapatan sampingan

Mereka betul betul memerlukan bantuan agen broadband sekarang !!

✅ Murid Sekolah rendah – Online Class/Exam
✅ Murid Sekolah menengah – Online Class/Exam
✅ Student Kolej – Online Class/Exam
✅ Cikgu – Online Class/Exam
✅ Parent – Work from Home
✅ Pekerja Kerajaan – Work from Home
✅ Pekerja Swasta – Work from Home
✅ Usahawan Online – Work from Home

TOP PRODUCT ( SUPPLY )

  • Unifi Fibre, Streamyx, Unifi Mobile
  • Maxis Fibre
  • Time Fibre
  • Allo/City Broadband
  • Astro Broadband

Konsep asas peniagaan adalah berkait rapat dengan “DEMAND VS SUPPLY”. Di musim PKP ini “DEMAND” internet sangat memuncak. Jadi anda perlu jadi “SUPPLY” bagi mereka. Komisyen sangat menarik untuk setiap product, boleh register sebagai agen secara PERCUMA.

Special Incentive juga untuk mereka yang recruit agen. Komisyen level 4 tier utk anda. Ajak kawan join Tagter mereka buat sales, anda akan dapat komisyen dari Tagter.

Sebagai contoh anda mengajak 10 agen di bawah anda dan semua agen yang join itu pun mengajak 10 agen juga, dengan andaian setiap orang melanggan pakej Unifi 100Mbps @ RM129, anda akan mendapat komisyen seperti jadual di bawah:

Level 1: 180% (anda)
Level 2: 15%
Level 3: 10%
Level 4: 5%

Anda akan mendapat komisyen sebanyak RM8,265.70 sekiranya setiap agen mengajak 10 orang menyertai platform ini dan setiap 10 orang yang join itu membuat jualan 1 broadband kepada pengguna.

agent broadband

Inginkan Maklumat Lanjut?
Hubungi (NIZAM) di talian 010-521 9698 atau Whatsapp