Simkad Tune Talk Epik 5G Unlimited

Tune Talk Epik – Menawarkan Akses Internet 5G Pada Pakej Bermula RM45 Sebulan. Tune Talk hari ini memperkenalkan penawaran prabayar terbaru mereka, dinamakan Pek Epik. Ia akan mengantikan pelbagai penawaran sebelum ini, termasuk Cun Value dan juga Jimat. Bermula hari ini, hanya Pek Epik ditawarkan untuk pendaftaran baharu.

Dibawah Pek Epik, Tune Talk menawarkan empat pilihan pelan. Berikut merupakan ringkasan penawaran empat pelan berkenaan:

Pelan Tune Talk Epik

EPIK Call20
– 10 GB internet (pengalaman video sd)
– Panggilan tanpa had (kesemua rangkaian)
– Aplikasi tanpa had (chat & nagivasi)
– 10 GB Hotspot (kongsi data asas)

EPIK 35
– 30GB internet high speed
– Panggilan tanpa had (kesemua rangkaian)
– Aplikasi tanpa had (social, chat & video)
– 5GB Hotspot

EPIK5G 45
-5G internet tanpa had
-30GB 4G internet
-30GB Hotspot (kongsi data asas)
-Panggilan tanpa had (kesemua rangkaian)

EPIK 50
-350GB (Internet pengalaman HD)
-Panggilan tanpa had (kesemua rangkaian)
– 5GB Hotspot

Tune Talk turut menyatakan pelan Epik 50 adalah untuk sementara waktu sahaja sehingga 31 Disember 2023 – dimana selepas tarikh berkenaan ia tidak akan ditawarkan untuk langganan atau pembaharuan. Tambahan lagi, seperti biasa, selepas kehabisan kuota untuk setiap pelan, pengguna boleh melakukan pembelian tambahan – atau internet akan dihadkan kepada kelajuan 256kbps.

Kelebihan Melanggan Pelan Epik

Khairat kematian ialah sejumlah wang yang dikumpul oleh seorang pencarum dan diserahkan kepada waris sekiranya berlaku kematian. Kini bersama Halo Telco kami membantu anda untuk menjadi pencarum Khairat Kematian dengan hanya melanggan pelan terpilih 6 bulan berturut-turut.

Mudah aje kan? Hanya langgan pelan terus dapat khairat kematian PERCUMA. Dapatkan simkad Halo Telco Epik sekarang bersama kami ✨

Inginkan Maklumat Lanjut?
Hubungi (NIZAM) di talian 010-521 9698 atau Whatsapp