UniFi Home Pay Nothing

UniFi Home Pay Nothing
UniFi Home Pay Nothing

DAFTAR HARI INI, DAPAT REBET 3 BULAN BILL 

Dah lah murah wifi rumah ni, tak perlu bayar bill selama 3 bulan pulak tu

Pakej sangat sangat jimat ❤
? RM89/30Mbps
? RM99/50Mbps(?HOT PLAN)
? RM129/100Mbps (?HOT PLAN)
? RM199/300Mbps

Kelebihan Langgan UniFi Pay Nothing

♦ Pemasangan PERCUMA
♦ Pendaftaran PERCUMA
♦ Router wifi PERCUMA
♦ Bill untuk 3 bulan PERCUMA

?Kalau tak amik nanti “Port Full”. Sekarang ni internet rumah dah mcm goreng pisang panas semua orang berebut nak pakai. Port Sangatlah Limited.

?Kalau ada coverage jangan tunggu lama lama , sbb mungkin jiran jiran pun sedang dalam process untuk pasang. Kalau port dah takde nanti dah tak dapat pasang pulak ?

? Semua kami uruskan, bos duduk rumah je, kami akan uruskan tarikh pemasangan, dan follow up sampai pasang ?

Inginkan Maklumat Lanjut?
Hubungi (NIZAM) di talian 010-521 9698 atau Whatsapp

UniFi Home Pay Nothing